Політика конфіденційності

1. Ми ставимося дуже серйозно до захисту Ваших персональних даних. Ми хочемо щоб Ви знали які дані ми збираємо і використовуємо. Ця Політика діє для всіх інтернет-сервісів, що надаються міжнародним центром «Антей» (надалі — «Володілець») стосовно використання вашої особистої інформації.

2. Ця Політика є договором приєднання, використання Користувачем інтернет-сервісів свідчить про приєднання Користувача до цієї Політики повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.

3. Володілець здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг.

4. Під час використання Користувачем сайту будь-яких інтернет-сервісів Володілець здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:

— даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм інтернет-сервісів, так і у процесі використання інтернет-сервісів;

— файли cookie;

— ір-адреси;

— параметри та налаштування інтернет-браузерів.

4.1. В розділі «Довідка» на панелі інструментів більшості інтернет-браузерів Ви зможете ознайомитися з інформацією, як запобігти прийняттю нових «cookies» Вашим браузером або як налаштувати браузер, щоб завжди відхиляти «cookies». Якщо «cookies» будуть відключені, Користувач може не отримати доступ до важливих функцій або відмінних рис нашого сайту і використання сайту може бути обмеженим. Маркери звертань, які використовуються на сайті, можуть бути пов’язані з персональними даними користувача.

5. Володілець включає дані Користувача до баз персональних даних користувачів сайту з моменту, коли Користувач вперше починає використовувати інтернет-сервіси або заповнює реєстраційні форми, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач використовує інтернет-сервіс.

6. Під час використання Користувачем інтернет-сервісів, на інтернет-сторінках можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у статті 4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

6.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (лічильники Google Analytics тощо);

6.2. соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);

6.3. інші ресурси.

7. Володілець буде докладати зусилля, для того щоб інформація яку Ви надаєте використовувалась для цілей зазначених на нашому сайті та залишалась конфіденційною. Володілець використовує дані для цілей відповідно до мети проведення діяльності Володільця.

8. Володілець має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано інтернет-сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю інтернет-сервісів для обробки з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам інтернет-сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо передбачено відповідний функціонал та це не суперечить положенням Закону України «Про захист персональних даних».

9. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних» а саме:

9.1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

9.2. Суб’єкт персональних даних має право:

9.2.1. знати про місцезнаходження персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

9.2.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

9.2.3. на доступ до своїх персональних даних;

9.2.4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;

9.2.5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

9.2.6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

9.2.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

9.2.8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;

9.2.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

9.2.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

9.2.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;

9.2.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

9.2.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

10. Обробка персональних даних здійснюється на обладнанні, що забезпечує надання послуг Володільця. Володілець приймає усі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних Користувача, зокрема, обробка персональних даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.

11. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за цією адресою і будуть обов’язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.

12. Використовуючи сайт antei.kiev.ua, Ви погоджуєтесь з цими умовами конфіденційності. У разі, якщо Ви не згодні з умовами конфіденційності, будь ласка, не користуйтеся інтернет-сервісами сайту antei.kiev.ua.

Оцініть корисність цієї сторінки: 5 rating1 rating2 rating3 rating4 rating5 Оцінка 5.00 (1 оцінка)