Посвідка на проживання Андорри

Посвідка на проживання Андорри, посвідка на проживання в Андоррі

Князівство Андорра ідеально підходить для людей, які хочуть жити в красивій, безпечній і спокійній країні з високим рівнем життя і мінімальним податковим тягарем. Податкове законодавство Андорри є одним з найкращих в Європі. Андорра відрізняється дуже високим рівнем безпеки, конфіденційною банківською системою, гарною екологією, відмінною системою охорони здоров'я, розвиненою інфраструктурою. Посвідка на проживання в Андоррі дає можливість без візи перебувати в Іспанії, Португалії чи Франції. Також вона спрощує отримання Шенгенської візи, громадянства Португалії, Іспанії, Франції.

Центр перекладів і легалізації «Антей» надає допомогу емігрантам з 2003 року. За цей час ми отримали безцінний досвід, який дає нам можливість надавати кваліфіковану допомогу з підготовки документів для еміграції в Андорру і інші країни. Наші фахівці допоможуть Вам правильно підготувати необхідний пакет документів для отримання дозволу на проживання в Андоррі. Ми забезпечуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тому з нами Ви можете бути впевнені, що Ваші документи будуть підготовлені якісно, ​​грамотно і швидко.

В Андоррі можна отримати пасивну посвідку на проживання і активну посвідку на проживання. Пасивна — це посвідка на проживання без дозволу на роботу. Активна — це посвідка на проживання з дозволом на роботу.

Найпростіший спосіб імміграції в Андорру — отримати пасивну посвідку на проживання.

Для отримання пасивної посвідки на проживання в Андоррі потрібно дотримати наступні формальності:

  • Бути старше 18 років;
  • Надати підтвердження відсутності судимості з країни походження і останнього місця проживання;
  • Фізично перебувати в Андоррі мінімум 90 днів на рік;
  • Розмістити 30000 € на депозиті. Цей внесок буде повернений в кінці перебування в Князівстві Андорра;
  • Пройти медичне обстеження, оформити страховку;
  • Довести наявність коштів, необхідних для задоволення своїх потреб. Дохід повинен в 3 рази перевищувати мінімальну заробітну плату. Мінімальна зарплата в Андоррі зараз становить 991 €;
  • Підтвердити оренду житла або намір купити нерухомість;
  • Підписати зобов'язання інвестувати 400000 € в нерухомість, бізнес, державні облігації Андорри або розмістити ці кошти на депозиті в банку Андорри протягом 6 місяців після отримання посвідки на проживання.

Активна посвідка на проживання в Андоррі обійдеться дешевше, ніж пасивна. Для отримання цього дозволу на проживання потрібно відкрити фірму, стати акціонером великої компанії або купити готову компанію.

Існують і інші способи отримати посвідку на проживання в Андоррі. Так, отримати дозвіл на проживання в Андоррі можуть професійні спортсмени, вчені, діячі культури, які отримали міжнародне визнання. Крім того, отримати дозвіл на проживання в Андоррі можуть родичі громадян цієї держави в ході процедури возз'єднання сім'ї.

При подачі документів на отримання посвідки на проживання в Андоррі слід звернути увагу на необхідність проставлення апостиля на всі офіційні документи, видані в Україні. Швидко поставити апостиль в Києві Вам допоможуть наші фахівці.

Оцініть корисність цієї сторінки: 4.1538461538462 rating1 rating2 rating3 rating4 rating5 Оцінка 4.15 (13 оцінок)